Honden portretten - Eveline Roseboom Meel Fotografie
2793
page-template-default,page,page-id-2793,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Honden portretten

Ik ben dol op honden. Ze zijn onderdeel van ons leven. Elke dag trek je met ze op. Ze horen er helemaal bij. Het zijn huisgenoten. Ze zijn onze beste vrienden. Ze zijn een verrijking. Iedereen die zelf een hond heeft, begrijpt vast wat ik bedoel.

 

Honden herkennen onze emoties. Soms alleen door oogcontact of een klein gebaar – soms is dat al genoeg voor ze, om je te begrijpen. In en om het huis of bij het uitoefenen van de diverse geledingen binnen de hondensport. De unieke band tussen mens en hond, vind ik fascinerend.

 

Heb jij ook een speciale band met jouw hond? En wil je een mooi portret van jouw hond? Samen mooie foto’s maken. Op jou reageert hij het best. Ik kom graag naar je toe voor een shoot zodat jouw trouwe viervoeter in zijn eigen vertrouwde omgeving geportretteerd kan worden.

 

Neem voor meer informatie en mogelijkheden even contact op – per mail: roseboommeel@kpnmail.nl of telefonisch 06-46893032.

 

2021

Foto’s