Over - Eveline Roseboom Meel Fotografie
353
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-353,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Over Mij

Als schrijvend hippisch journalist werd me steeds vaker gevraagd om “even” een foto bij het verhaal te maken. Vaak had het onderwerp te maken met paarden, pony’s en mennen. De onderwerpen werden echter steeds diverser. Ik volgde cursussen aan de Fotovakschool in Apeldoorn en er ging een nieuwe wereld voor me open.

 

Proberen om sfeer zichtbaar te maken -die ik meekrijg tijdens het fotograferen- dat is de grootste uitdaging. Mens en dier op hun gemak voor de camera krijgen, is er nog zo een. De tijd nemen èn met oog voor detail om mens en dier op hun mooist vast te leggen.

 

Het maken van foto’s is enorm boeiend; je ontmoet de leukste mensen en je komt op de mooiste plekjes. Momenten met een lach maar ook met een traan. Je wordt betrokken bij de meest intieme momenten. Zo bijzonder als dat is.

 

Leuk dat je mijn website bezoekt! Heb je vragen of wil je een fotoshoot boeken?  Ik kom graag voor een fotoshoot naar je toe. Stuur een mailtje naar roseboommeel@kpnmail.nl voor meer informatie. Ik hoor graag van je.

 

Hartelijk groet,

Eveline Roseboom Meel