Paarden - MPF - Eveline Roseboom Meel Fotografie
2614
page-template-default,page,page-id-2614,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Mobiele Paarden Fotostudio (MPF)

Jouw paard/pony op de foto in een studio setting. In de buitenlucht. Zonder losse klapperende achterwand. Niet op onbekend terrein maar gewoon bij jou op stal. Op bekend terrein. Ik kom voorrijden met mijn paardenvrachtwagen waar ter plekke een achtergronddoek op bevestigd wordt. Een dunne rubberen mat op de vloer en de setting is klaar. De opbouw van de Mobiele Paarden Fotostudio (MPF) kost een klein half uurtje en ik heb een kleine 10 x 10 meter verharde en glad vloeroppervlak nodig. Voor het mooiste resultaat moet de MPF in de schaduw opgesteld kunnen worden.

Alles is nu gereed voor een fotoshoot waar de focus helemaal op jouw paard/pony ligt. Geen storende dingetjes op de achtergrond. We trekken de aandacht van jouw paard/pony zodanig dat hij/zij op z’n mooist wordt vastgelegd. De mooiste foto wordt bewerkt en je ontvangt de digitale foto. Dit is in het kort de MPF. Een unieke foto. Geen haastklus want we stoppen pas als we dè foto gemaakt hebben. Enkele voorbeelden van foto’s met de MPF zijn hieronder op deze pagina te vinden.

Enthousiast geworden en wil jij ook zo’n unieke foto van jouw paard/pony? Ik kom graag naar je toe. Neem even contact op voor meer informatie – per mail: roseboommeel@kpnmail.nl of 06-46893032.

 

2021

Foto’s